Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΑνυφαντής, Γεώργιος-Σπυρίδωνel
dc.creatorΔρίβα, Άννα-Μαρίαel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:41:11Z
dc.date.available2019-07-03T11:41:11Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16912
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49787
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3712
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣπέρμα -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΓεννητικά οργανά, ανδρικά -- Φυσιολογίαel
dc.subject.otherΥπογονιμότητα, Ανδρικήel
dc.subject.otherΒιταμίνη Del
dc.titleΕπίδραση της χορήγησης Vitamin D συγκέντρωσης 0,01 nM στη διαδικασία της κατάψυξης (Vitrification) δείγματος σπέρματοςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International