Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΑνυφαντής, Γεώργιος-Σπυρίδωνel
dc.creatorΔρίβα, Άννα-Μαρίαel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:41:11Z
dc.date.available2019-07-03T11:41:11Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16912
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49787
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3712
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣπέρμα -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΓεννητικά οργανά, ανδρικά -- Φυσιολογίαel
dc.subject.otherΥπογονιμότητα, Ανδρικήel
dc.subject.otherΒιταμίνη Del
dc.titleΕπίδραση της χορήγησης Vitamin D συγκέντρωσης 0,01 nM στη διαδικασία της κατάψυξης (Vitrification) δείγματος σπέρματοςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International