Afficher la notice abrégée

Vegetarian diets and risk of osteoporotic fracture development

dc.contributor.advisorΜπαργιώτα, Αλεξάνδραel
dc.creatorΒαγενά, Μαρίαel
dc.date.accessioned2018-12-14T11:21:31Z
dc.date.available2018-12-14T11:21:31Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16446
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49731
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4204
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΔίαιτες, χορτοφαγικέςel
dc.subject.otherΟστεοπόρωση -- Κατάγματαel
dc.titleΧορτοφαγικές δίαιτες και κίνδυνος ανάπτυξης οστεοπορωτικού κατάγματοςel
dc.titleVegetarian diets and risk of osteoporotic fracture developmenten
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International