Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΧατζηιωάννου, Μαριάνθηel
dc.creatorΘεοδώρου, Αλέξανδρος Α.el
dc.date.accessioned2018-12-14T11:21:20Z
dc.date.available2018-12-14T11:21:20Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18083
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49661
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6220
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣαλιγκάρια -- Διατροφήel
dc.titleΔιερεύνηση της χρήσης υποπροϊόντων γεωργικών βιομηχανιών στη διατροφή εκτρεφόμενων σαλιγκαριώνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International