Mostra i principali dati dell'item
Προσδιορισμός της επίδρασης της πολυφαινολικής σύστασης ελληνικών ελαιολάδων στις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες
Determination of the effect of the polyphenolic composition of greek olive oils on their antioxidant properties
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Τζώρτζη, Δήμητρα Π. | el |
dc.date.accessioned | 2018-11-22T10:03:17Z | |
dc.date.available | 2018-11-22T10:03:17Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 18297 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/49626 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Ελαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.subject.other | Ελεύθερες ρίζες (Χημεία) | el |
dc.title | Προσδιορισμός της επίδρασης της πολυφαινολικής σύστασης ελληνικών ελαιολάδων στις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες | el |
dc.title | Determination of the effect of the polyphenolic composition of greek olive oils on their antioxidant properties | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |