Afficher la notice abrégée

The antibacterial activity of honey

dc.contributor.advisorΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel
dc.creatorΤσιρογιάννη, Γλυκερίαel
dc.date.accessioned2018-10-11T13:24:23Z
dc.date.available2018-10-11T13:24:23Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other17162
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49390
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4476
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜέλι -- Αντιμικροβιακή δράσηel
dc.subject.otherΜέλι -- Θεραπευτικές ιδιότητεςel
dc.titleΗ αντιβακτηριακή δράση του μελιούel
dc.titleThe antibacterial activity of honeyen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International