Ανάπτυξη καινοτόμου προϊόντος μαργαρίνης υψηλής περιεκτικότητας σε ελαιόλαδο: μελέτη σκοπιμότητας
Development of novel margarine product with high concentration of olive oil: feasibility study
dc.contributor.advisor | Ζερβού, Μαρία | el |
dc.creator | Παπαδόπουλος, Νικόλαος Γ. | el |
dc.date.accessioned | 2018-10-11T13:24:20Z | |
dc.date.available | 2018-10-11T13:24:20Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 17941 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/49374 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5418 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Τεχνολογία τροφίμων | el |
dc.subject.other | Μαργαρίνη -- Παραγωγή | el |
dc.subject.other | Μαργαρίνη -- Βιομηχανία και εμπόριο | el |
dc.subject.other | Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο -- Μάρκετινγκ | el |
dc.title | Ανάπτυξη καινοτόμου προϊόντος μαργαρίνης υψηλής περιεκτικότητας σε ελαιόλαδο: μελέτη σκοπιμότητας | el |
dc.title | Development of novel margarine product with high concentration of olive oil: feasibility study | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisher | Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |