Εμφάνιση απλής εγγραφής

Development of novel margarine product with high concentration of olive oil: feasibility study

dc.contributor.advisorΖερβού, Μαρίαel
dc.creatorΠαπαδόπουλος, Νικόλαος Γ.el
dc.date.accessioned2018-10-11T13:24:20Z
dc.date.available2018-10-11T13:24:20Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17941
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49374
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5418
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤεχνολογία τροφίμωνel
dc.subject.otherΜαργαρίνη -- Παραγωγήel
dc.subject.otherΜαργαρίνη -- Βιομηχανία και εμπόριοel
dc.subject.otherΒιομηχανία τροφίμων και εμπόριο -- Μάρκετινγκel
dc.titleΑνάπτυξη καινοτόμου προϊόντος μαργαρίνης υψηλής περιεκτικότητας σε ελαιόλαδο: μελέτη σκοπιμότηταςel
dc.titleDevelopment of novel margarine product with high concentration of olive oil: feasibility studyen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherΕθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International