Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΣακελλαρίου-Μακραντωνάκη, Μαρίαel
dc.creatorΜπακιρτζής, Κυριάκοςel
dc.date.accessioned2018-10-11T13:24:16Z
dc.date.available2018-10-11T13:24:16Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18090
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49353
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6319
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤσάιel
dc.subject.otherΆρδευση -- Συστήματαel
dc.titleΠλήρης και ελλειμματική άρδευση του φυτού "τσάι του βουνού" στον Θεσσαλικό κάμπο (τρίτη καλλιεργητική περίοδος)el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International