Show simple item record

dc.contributor.advisorΣακελλαρίου-Μακραντωνάκη, Μαρίαel
dc.creatorΦιλίππου, Κικήel
dc.date.accessioned2018-10-11T13:24:16Z
dc.date.available2018-10-11T13:24:16Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18089
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49352
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6294
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤσάιel
dc.subject.otherΆρδευση -- Συστήματαel
dc.titleΑποτελέσματα της ανάπτυξης του φυτού τσάι του βουνού σε χαμηλό υψόμετρο με την εφαρμογή άρδευσης (τρίτη καλλιεργητική περίοδος)el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International