Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΛεβίζου, Ευθυμία,el
dc.creatorΓερμάνη, Ραφαηλία-Κρυσταλλίαel
dc.date.accessioned2018-10-11T13:24:16Z
dc.date.available2018-10-11T13:24:16Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18095
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49349
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6255
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦυτά -- Φυσιολογίαel
dc.subject.otherΈντομα, Επιβλαβή και ευεργετικάel
dc.subject.otherΆρδευση.el
dc.titleΠώς το πλούσιο σε κυανοτοξίνες αρδευτικό νερό επηρεάζει το σύστημα φυτό-φυτικό προϊόν προς ανθρώπινη κατανάλωση-έντομα αποθηκευμένων προϊόντωνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International