Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΛεβίζου, Ευθυμία,el
dc.creatorΓερμάνη, Ραφαηλία-Κρυσταλλίαel
dc.date.accessioned2018-10-11T13:24:16Z
dc.date.available2018-10-11T13:24:16Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18095
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49349
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6255
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦυτά -- Φυσιολογίαel
dc.subject.otherΈντομα, Επιβλαβή και ευεργετικάel
dc.subject.otherΆρδευση.el
dc.titleΠώς το πλούσιο σε κυανοτοξίνες αρδευτικό νερό επηρεάζει το σύστημα φυτό-φυτικό προϊόν προς ανθρώπινη κατανάλωση-έντομα αποθηκευμένων προϊόντωνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International