Μελέτη της παρουσίας αφλατοξίνης M1 σε δείγματα γιαούρτης από την περιοχή της Θεσσαλίας
Occurrence of aflatoxin M1 in yoghurt samples in Thessaly region (Greece)
dc.contributor.advisor | Σολωμάκος, Νικόλαος | el |
dc.creator | Μπίχτα, Μάρθα Αθ. | el |
dc.date.accessioned | 2018-09-27T07:39:39Z | |
dc.date.available | 2018-09-27T07:39:39Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | 16715 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/49224 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4477 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αφλατοξίνες | el |
dc.subject.other | Γαλακτοκομικά προϊόντα -- Μικροβιολογία | el |
dc.title | Μελέτη της παρουσίας αφλατοξίνης M1 σε δείγματα γιαούρτης από την περιοχή της Θεσσαλίας | el |
dc.title | Occurrence of aflatoxin M1 in yoghurt samples in Thessaly region (Greece) | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |