Afficher la notice abrégée

Occurrence of aflatoxin M1 in yoghurt samples in Thessaly region (Greece)

dc.contributor.advisorΣολωμάκος, Νικόλαοςel
dc.creatorΜπίχτα, Μάρθα Αθ.el
dc.date.accessioned2018-09-27T07:39:39Z
dc.date.available2018-09-27T07:39:39Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16715
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49224
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4477
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑφλατοξίνεςel
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόντα -- Μικροβιολογίαel
dc.titleΜελέτη της παρουσίας αφλατοξίνης M1 σε δείγματα γιαούρτης από την περιοχή της Θεσσαλίαςel
dc.titleOccurrence of aflatoxin M1 in yoghurt samples in Thessaly region (Greece)en
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International