Mostrar el registro sencillo del ítem
Μελέτη της παρουσίας αφλατοξίνης M1 σε δείγματα γιαούρτης από την περιοχή της Θεσσαλίας
Occurrence of aflatoxin M1 in yoghurt samples in Thessaly region (Greece)
dc.contributor.advisor | Σολωμάκος, Νικόλαος | el |
dc.creator | Μπίχτα, Μάρθα Αθ. | el |
dc.date.accessioned | 2018-09-27T07:39:39Z | |
dc.date.available | 2018-09-27T07:39:39Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | 16715 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/49224 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4477 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αφλατοξίνες | el |
dc.subject.other | Γαλακτοκομικά προϊόντα -- Μικροβιολογία | el |
dc.title | Μελέτη της παρουσίας αφλατοξίνης M1 σε δείγματα γιαούρτης από την περιοχή της Θεσσαλίας | el |
dc.title | Occurrence of aflatoxin M1 in yoghurt samples in Thessaly region (Greece) | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |