Zur Kurzanzeige

Occurrence of aflatoxin M1 in yoghurt samples in Thessaly region (Greece)

dc.contributor.advisorΣολωμάκος, Νικόλαοςel
dc.creatorΜπίχτα, Μάρθα Αθ.el
dc.date.accessioned2018-09-27T07:39:39Z
dc.date.available2018-09-27T07:39:39Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16715
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49224
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4477
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑφλατοξίνεςel
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόντα -- Μικροβιολογίαel
dc.titleΜελέτη της παρουσίας αφλατοξίνης M1 σε δείγματα γιαούρτης από την περιοχή της Θεσσαλίαςel
dc.titleOccurrence of aflatoxin M1 in yoghurt samples in Thessaly region (Greece)en
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International