Αποτίμηση αντιοξειδωτικής δράσης σε τοπικά κρασιά με συνδυασμό μοριακών τεχνικών
Evaluation of antioxidant activity in local wines with a combination of molecular techniques
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Σαμαράς, Βασίλειος | el |
dc.date.accessioned | 2018-07-18T10:59:00Z | |
dc.date.available | 2018-07-18T10:59:00Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 17401 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/48971 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5361 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες | el |
dc.subject.other | Οίνος -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.title | Αποτίμηση αντιοξειδωτικής δράσης σε τοπικά κρασιά με συνδυασμό μοριακών τεχνικών | el |
dc.title | Evaluation of antioxidant activity in local wines with a combination of molecular techniques | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |