Mostra i principali dati dell'item
Μικροβιολογικός έλεγχος έτοιμων προς κατανάλωση σαλατών (τζατζίκι, τυροσαλάτα, ουγγαρέζα) από ταχυφαγεία στις πόλεις της Λάρισας και της Καρδίτσας
dc.contributor.advisor | Πεξαρά, Ανδρεάνα | el |
dc.creator | Τζώτζης, Ιωάννης Β. | el |
dc.date.accessioned | 2018-07-18T10:58:54Z | |
dc.date.available | 2018-07-18T10:58:54Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.other | 15087 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/48895 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3830 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ταχυφαγεία | el |
dc.subject.other | Τροφή -- Μικροβιολογία | el |
dc.title | Μικροβιολογικός έλεγχος έτοιμων προς κατανάλωση σαλατών (τζατζίκι, τυροσαλάτα, ουγγαρέζα) από ταχυφαγεία στις πόλεις της Λάρισας και της Καρδίτσας | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |