Show simple item record

dc.contributor.advisorΠεξαρά, Ανδρεάναel
dc.creatorΤζώτζης, Ιωάννης Β.el
dc.date.accessioned2018-07-18T10:58:54Z
dc.date.available2018-07-18T10:58:54Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other15087
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/48895
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3830
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤαχυφαγείαel
dc.subject.otherΤροφή -- Μικροβιολογίαel
dc.titleΜικροβιολογικός έλεγχος έτοιμων προς κατανάλωση σαλατών (τζατζίκι, τυροσαλάτα, ουγγαρέζα) από ταχυφαγεία στις πόλεις της Λάρισας και της Καρδίτσαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International