Εμφάνιση απλής εγγραφής

Use of molecular markers for the detection of adulteration in animal origin products

dc.contributor.advisorΣταμάτης, Κωνσταντίνος Δ.el
dc.creatorΣιάσιου, Αικατερίνηel
dc.date.accessioned2018-07-18T10:58:50Z
dc.date.available2018-07-18T10:58:50Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17344
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/48852
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρέας -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΑλλαντικά -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΧημεία τροφίμωνel
dc.subject.otherΜοριακοί δείκτεςel
dc.titleΧρήση μοριακών δεικτών για την ανίχνευση προσμείξεων σε προϊόντα ζωικής προέλευσηςel
dc.titleUse of molecular markers for the detection of adulteration in animal origin productsen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International