Mostra i principali dati dell'item

Development of molecular markers for species identification and discrimination and detection of possible admixtures in food of animal origin

dc.contributor.advisorΜαμούρης, Ζήσηςel
dc.creatorΣτεργίου, Ηλιάναel
dc.date.accessioned2018-07-18T10:58:49Z
dc.date.available2018-07-18T10:58:49Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17854
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/48844
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5315
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρέας -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΚρέας -- Ταυτοποίησηel
dc.subject.otherΧημεία τροφίμωνel
dc.subject.otherΜοριακοί δείκτεςel
dc.titleΑνάπτυξη μοριακών δεικτών για την ταυτοποίηση και διάκριση ειδών και ανίχνευση πιθανών προσμίξεων σε προϊόντα ζωικής προέλευσηςel
dc.titleDevelopment of molecular markers for species identification and discrimination and detection of possible admixtures in food of animal originen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International