dc.contributor.advisor | Μαμούρης, Ζήσης | el |
dc.creator | Τσαλή, Ελευθερία | el |
dc.date.accessioned | 2018-07-18T10:58:46Z | |
dc.date.available | 2018-07-18T10:58:46Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 17437 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/48804 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5672 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Βακτήρια -- Έρευνα | el |
dc.subject.other | Μικροοργανισμοί | el |
dc.subject.other | Τυρί -- Μικροβιολογία | el |
dc.title | Συγκριτική μελέτη μικροβιακού φορτίου τυριών αγελαδινής προέλευσης | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |