dc.contributor.advisor | Αραποστάθης, Ε. | el |
dc.creator | Τσατσάρα, Παναγιώτα-Κυβέλη Ν. | el |
dc.date.accessioned | 2018-04-03T10:00:36Z | |
dc.date.available | 2018-04-03T10:00:36Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 17531 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/48238 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5333 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί -- Δίκαιο και νομοθεσία | el |
dc.subject.other | Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα -- Αξιολόγηση επικινδυνότητας | el |
dc.title | Τοξικότητες και διαχείριση κινδύνου στους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς: δικαιϊκές και κοινωνιολογικές προσεγγίσεις | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |