Show simple item record

dc.contributor.advisorΑραποστάθης, Ε.el
dc.creatorΤσατσάρα, Παναγιώτα-Κυβέλη Ν.el
dc.date.accessioned2018-04-03T10:00:36Z
dc.date.available2018-04-03T10:00:36Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17531
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/48238
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5333
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί -- Δίκαιο και νομοθεσίαel
dc.subject.otherΓενετικά τροποποιημένα τρόφιμα -- Αξιολόγηση επικινδυνότηταςel
dc.titleΤοξικότητες και διαχείριση κινδύνου στους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς: δικαιϊκές και κοινωνιολογικές προσεγγίσειςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International