Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΛυμπερόπουλος, Γεώργιοςel
dc.creatorΠίσπας, Νικόλαος Σ.el
dc.date.accessioned2018-03-22T11:01:35Z
dc.date.available2018-03-22T11:01:35Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17510
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/48119
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.1903
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤεχνολογία τροφίμωνel
dc.subject.otherΤροφή -- Συσκευασίαel
dc.subject.otherΛήψη αποφάσεωνel
dc.subject.otherΠαραγωγή -- Διοίκηση και οργάνωσηel
dc.subject.otherΒιομηχανία γιαουρτιούel
dc.titleΒελτιστοποίηση προγραμματισμού παραγωγής σε γραμμή συσκευασίας γιαουρτιούel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚοζανίδης, Γεώργιοςel
dc.contributor.committeeMemberΣαχαρίδης, Γεώργιοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International