Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΛυμπερόπουλος, Γεώργιοςel
dc.creatorΠίσπας, Νικόλαος Σ.el
dc.date.accessioned2018-03-22T11:01:35Z
dc.date.available2018-03-22T11:01:35Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17510
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/48119
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.1903
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤεχνολογία τροφίμωνel
dc.subject.otherΤροφή -- Συσκευασίαel
dc.subject.otherΛήψη αποφάσεωνel
dc.subject.otherΠαραγωγή -- Διοίκηση και οργάνωσηel
dc.subject.otherΒιομηχανία γιαουρτιούel
dc.titleΒελτιστοποίηση προγραμματισμού παραγωγής σε γραμμή συσκευασίας γιαουρτιούel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚοζανίδης, Γεώργιοςel
dc.contributor.committeeMemberΣαχαρίδης, Γεώργιοςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International