Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΑθανασοπούλου, Φωτεινήel
dc.creatorΓιαννηκώτσιου, Θωμάςel
dc.date.accessioned2017-11-29T08:47:54Z
dc.date.available2017-11-29T08:47:54Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other17084
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/47253
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6610
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜαλάκια-Καλλιέργειαel
dc.subject.otherΣαλιγκάριαel
dc.titleΤα αιθέρια έλαια ως διατροφικά συμπληρώματα και η επίδρασή τους στο ρυθμό πάχυνσης εκτρεφόμενων σαλιγκαριώνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.el
heal.academicPublisherΤεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας. Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International