Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΝαθαναηλίδης, Κοσμάςel
dc.creatorΧωρέμη, Κωνσταντίναel
dc.date.accessioned2017-11-29T08:47:54Z
dc.date.available2017-11-29T08:47:54Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other17083
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/47252
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6533
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΨάρια -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΙχθυοκαλλιέργειεςel
dc.titleΈλεγχος ποιότητας άγριας και εκτρεφόμενης τσιπούρας κατά την συντήρηση υπό ψύξη και έλεγχος προέλευσηςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.el
heal.academicPublisherΤεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας. Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International