Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΝαθαναηλίδης, Κοσμάςel
dc.creatorΧωρέμη, Κωνσταντίναel
dc.date.accessioned2017-11-29T08:47:54Z
dc.date.available2017-11-29T08:47:54Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other17083
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/47252
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6533
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΨάρια -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΙχθυοκαλλιέργειεςel
dc.titleΈλεγχος ποιότητας άγριας και εκτρεφόμενης τσιπούρας κατά την συντήρηση υπό ψύξη και έλεγχος προέλευσηςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.el
heal.academicPublisherΤεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας. Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International