Afficher la notice abrégée

The salt intake and the impact of patients with liver cirrhosis

dc.contributor.advisorΡηγοπούλου, Ειρήνη Ι.el
dc.creatorΣδούκου, Ευαγγελίαel
dc.date.accessioned2017-10-19T07:37:51Z
dc.date.available2017-10-19T07:37:51Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16315
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/47092
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3680
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΉπαρ -- Κίρρωσηel
dc.subject.otherΑλάτιel
dc.subject.otherΑλάτι -- Aνεπιθύμητες ενέργειεςel
dc.titleΗ πρόσληψη του αλατιού και οι επιπτώσεις του σε ασθενείς με κίρρωση του ήπατοςel
dc.titleThe salt intake and the impact of patients with liver cirrhosisen
dc.typeMasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International