Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΧατζηχριστοδούλου, Χρήστοςel
dc.creatorΚόγια, Παναγιώτα Ν.el
dc.date.accessioned2017-09-26T08:21:56Z
dc.date.available2017-09-26T08:21:56Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13249
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46995
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4494
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΜΟΛΥΝΣΗel
dc.subject.otherΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ -- ΕΛΛΑΔΑ -- ΘΕΣΣΑΛΙΑel
dc.titleΕκτίμηση διατροφικής έκθεσης σε χημικούς ρυπαντές τροφίμων σε αντιπροσωπευτικό δείγμα πληθυσμού της Θεσσαλίαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International