Mostra i principali dati dell'item
Χρήση πρωτεϊνης εντόμων για την υποκατάσταση του ιχθυάλευρου στο σιτηρέσιο της τσιπούρας (Sparus aurata)
dc.contributor.advisor | Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης | el |
dc.creator | Νεοφύτου, Μαρίνα | el |
dc.date.accessioned | 2017-09-19T10:54:14Z | |
dc.date.available | 2017-09-19T10:54:14Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.other | 16255 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/46961 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6341 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Διατροφή | el |
dc.subject.other | Ιχθυοτροφές | el |
dc.title | Χρήση πρωτεϊνης εντόμων για την υποκατάσταση του ιχθυάλευρου στο σιτηρέσιο της τσιπούρας (Sparus aurata) | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |