Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΤζιαμούρτας, Αθανάσιοςel
dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΣελεμέκου, Μαρίαel
dc.date.accessioned2017-09-19T10:53:37Z
dc.date.available2017-09-19T10:53:37Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other15948
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46740
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5358
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρες -- Παθοφυσιολογίαel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία) -- Παθοφυσιολογίαel
dc.subject.otherΣταφίδες -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΗ επίδραση της κατανάλωσης κορινθιακής σταφίδας σε δείκτες οξειδωτικού στρες κατά την παρατεταμένη άσκησηel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International