Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΤζιαμούρτας, Αθανάσιοςel
dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΣελεμέκου, Μαρίαel
dc.date.accessioned2017-09-19T10:53:37Z
dc.date.available2017-09-19T10:53:37Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other15948
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46740
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5358
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρες -- Παθοφυσιολογίαel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία) -- Παθοφυσιολογίαel
dc.subject.otherΣταφίδες -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΗ επίδραση της κατανάλωσης κορινθιακής σταφίδας σε δείκτες οξειδωτικού στρες κατά την παρατεταμένη άσκησηel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International