Show simple item record

dc.contributor.advisorΤζιαμούρτας, Αθανάσιοςel
dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΣελεμέκου, Μαρίαel
dc.date.accessioned2017-09-19T10:53:37Z
dc.date.available2017-09-19T10:53:37Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other15948
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46740
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5358
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρες -- Παθοφυσιολογίαel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία) -- Παθοφυσιολογίαel
dc.subject.otherΣταφίδες -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΗ επίδραση της κατανάλωσης κορινθιακής σταφίδας σε δείκτες οξειδωτικού στρες κατά την παρατεταμένη άσκησηel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International