Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.creatorΚοσκοσίδης, Αβραάμ.el
dc.date.accessioned2017-09-04T06:41:43Z
dc.date.available2017-09-04T06:41:43Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other16382
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46666
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5048
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣπόροιel
dc.subject.otherΣόγιαel
dc.titleΣυγκριτική αξιολόγηση πειραματικών δοκιμών επιβίωσης και ποιότητας 12 διαφορετικών εμπορικών ποικιλιών σόγιαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International