Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.creatorΚοσκοσίδης, Αβραάμ.el
dc.date.accessioned2017-09-04T06:41:43Z
dc.date.available2017-09-04T06:41:43Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other16382
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46666
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5048
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣπόροιel
dc.subject.otherΣόγιαel
dc.titleΣυγκριτική αξιολόγηση πειραματικών δοκιμών επιβίωσης και ποιότητας 12 διαφορετικών εμπορικών ποικιλιών σόγιαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International