Show simple item record

dc.contributor.advisorΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.creatorΚοσκοσίδης, Αβραάμ.el
dc.date.accessioned2017-09-04T06:41:43Z
dc.date.available2017-09-04T06:41:43Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other16382
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46666
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5048
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣπόροιel
dc.subject.otherΣόγιαel
dc.titleΣυγκριτική αξιολόγηση πειραματικών δοκιμών επιβίωσης και ποιότητας 12 διαφορετικών εμπορικών ποικιλιών σόγιαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International