Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΛύκας, Χρήστος,el
dc.creatorΖωγράφου, Μαρίαel
dc.date.accessioned2017-09-04T06:41:42Z
dc.date.available2017-09-04T06:41:42Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other16372
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46659
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5139
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΥδροπονική καλλιέργειαel
dc.subject.otherΑνθοκομίαel
dc.subject.otherΑνθοκομίαel
dc.titleΔιερεύνηση της χρήσης λιπασμάτων ελεγχόμενης απελευθέρωσης στοιχείων για την παρασκευή θρεπτικών διαλυμάτων ανθοκομικών υδροπονικών καλλιεργειώνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International