Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΛύκας, Χρήστος,el
dc.creatorΖωγράφου, Μαρίαel
dc.date.accessioned2017-09-04T06:41:42Z
dc.date.available2017-09-04T06:41:42Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other16372
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46659
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5139
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΥδροπονική καλλιέργειαel
dc.subject.otherΑνθοκομίαel
dc.subject.otherΑνθοκομίαel
dc.titleΔιερεύνηση της χρήσης λιπασμάτων ελεγχόμενης απελευθέρωσης στοιχείων για την παρασκευή θρεπτικών διαλυμάτων ανθοκομικών υδροπονικών καλλιεργειώνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International