Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΣακελλαρίου-Μακραντωνάκη, Μαρίαel
dc.creatorΤσολάκης, Σάββαςel
dc.date.accessioned2017-09-04T06:41:41Z
dc.date.available2017-09-04T06:41:41Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other16374
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46656
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5220
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΒαμβάκιel
dc.subject.otherΆρδευση -- Συστήματαel
dc.titleΕπίδραση προφυτρωτικών μεθόδων άρδευσης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του βαμβακιούel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International