Zur Kurzanzeige

Assessment of oxidative stress markers in tissues (brain and quadriceps) from sheeps consumed feed with olive mill wastewaters

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΑργυρούλης, Ιωάννηςel
dc.date.accessioned2017-04-26T09:10:13Z
dc.date.available2017-04-26T09:10:13Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other15965
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46328
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5564
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΥγρά απόβλητα ελαιοτριβείου -- Επεξεργασίαel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς (εγκέφαλο και τετρακέφαλο) από νεαρά πρόβατα κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής εμπλουτισμένης με υγρά απόβλητα ελαιοτριβείουel
dc.titleAssessment of oxidative stress markers in tissues (brain and quadriceps) from sheeps consumed feed with olive mill wastewatersen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International