Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.creatorΛάσχος, Ευάγγελος Α.el
dc.date.accessioned2017-03-01T12:51:30Z
dc.date.available2017-03-01T12:51:30Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other13905
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46072
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4089
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρέας -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΚρέας -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherYersinia enterocolliticaen
dc.titleΗ παρουσία της yersinia enterocollitica σε τρόφιμα ζωικής προέλευσηςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International