Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.creatorΛάσχος, Ευάγγελος Α.el
dc.date.accessioned2017-03-01T12:51:30Z
dc.date.available2017-03-01T12:51:30Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other13905
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46072
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4089
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρέας -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΚρέας -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherYersinia enterocolliticaen
dc.titleΗ παρουσία της yersinia enterocollitica σε τρόφιμα ζωικής προέλευσηςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International