Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΑγγελίδης, Απόστολος Σ.el
dc.creatorΤσιώτα, Σταυρούλαel
dc.date.accessioned2017-02-21T11:36:24Z
dc.date.available2017-02-21T11:36:24Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other14670
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46054
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3715
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόντα -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΓάλα -- Μικροβιολογίαel
dc.titleΜικροβιολογικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος στην αγορά της Λάρισαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International