Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΑγγελίδης, Απόστολος Σ.el
dc.creatorΤσιώτα, Σταυρούλαel
dc.date.accessioned2017-02-21T11:36:24Z
dc.date.available2017-02-21T11:36:24Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other14670
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46054
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3715
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόντα -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΓάλα -- Μικροβιολογίαel
dc.titleΜικροβιολογικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος στην αγορά της Λάρισαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International