Show simple item record

dc.contributor.advisorΑγγελίδης, Απόστολος Σ.el
dc.creatorΤσιώτα, Σταυρούλαel
dc.date.accessioned2017-02-21T11:36:24Z
dc.date.available2017-02-21T11:36:24Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other14670
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46054
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3715
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόντα -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΓάλα -- Μικροβιολογίαel
dc.titleΜικροβιολογικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος στην αγορά της Λάρισαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International