Show simple item record

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΓερασόπουλος, Κωνσταντίνος Δ.el
dc.date.accessioned2016-12-27T11:27:16Z
dc.date.available2016-12-27T11:27:16Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other14802
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45823
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.442
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΥγρά απόβλητα ελαιοτριβείου -- Επεξεργασίαel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.titleΑποτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας σε χοίρους και κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής, μετά από χορήγηση ζωοτροφής, με πολυφαινολικά πρόσθετα από απόβλητα ελαιοτριβείουel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International