Zur Kurzanzeige

Assessment of fatty acid allocation in plasma and tissues in piglets, using feed supplemented with byproducts from processed olive mill wastewater

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΚαραβέλη, Χριστίναel
dc.date.accessioned2016-12-27T11:27:15Z
dc.date.available2016-12-27T11:27:15Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other14836
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45820
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5797
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΛιπαρά οξέαel
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΥγρά απόβλητα ελαιοτριβείου -- Επεξεργασίαel
dc.titleΑξιολόγηση κατανομής των λιπαρών οξέων σε πλάσμα και ιστούς νεαρών χοιριδίων, που τους χορηγήθηκε σιτηρέσιο με πολυφαινολικά πρόσθετα, από παραπροϊόντα επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων ελαιοτριβείου (ΥΑΕ)el
dc.titleAssessment of fatty acid allocation in plasma and tissues in piglets, using feed supplemented with byproducts from processed olive mill wastewateren
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International