Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΒέλλιος, Ευάγγελοςel
dc.creatorΠαναγιωτάκη, Ευαγγελίαel
dc.date.accessioned2016-12-16T12:38:25Z
dc.date.available2016-12-16T12:38:25Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other14227
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45760
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5203
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜυκοτοξίνεςel
dc.subject.otherΔημητριακάel
dc.titleΔυνητική ικανότητα παραγωγής μυκοτοξινών απο μύκητες που απομονώθηκαν από καλαμπόκι (pop corn) και αραβοσιτάλευροel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International