Show simple item record

dc.contributor.advisorΒέλλιος, Ευάγγελοςel
dc.creatorΠαναγιωτάκη, Ευαγγελίαel
dc.date.accessioned2016-12-16T12:38:25Z
dc.date.available2016-12-16T12:38:25Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other14227
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45760
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5203
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜυκοτοξίνεςel
dc.subject.otherΔημητριακάel
dc.titleΔυνητική ικανότητα παραγωγής μυκοτοξινών απο μύκητες που απομονώθηκαν από καλαμπόκι (pop corn) και αραβοσιτάλευροel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International